itulau_fanua

Lipoti 3.31

① Matagaluega o Aganuu ma Tagata Tafafao Maimoa mai fafo: Aua le malaga i nofoaga feololo ma maualuga tulaga lamatia i le taimi o aso malolo Qingming Festival.
② Matagaluega o Feso'ota'iga: Fa'atino ma le mausali gaioiga fa'aletausaga ma asiasiga tetele mo le fa'amalosia o le gaosiga o le saogalemu o felauaiga.
③ Ua tapunia ma pulea le itumalo o Shanghai, ma o le tele o kamupani vaʻa ua tuʻuina atu faʻamatalaga o suiga i faʻasologa o felauaiga ma fetuunaiga pisinisi.
④ Sui Taitaifono o le Russian Federation Security Council: O le vaitau o tupe faʻaitulagi o loʻo oʻo mai.
⑤ I le aso 30 o Setema, 2022, o le a faia ai e Peretania ni tulafono fou i luga o le faʻailogaina o meaʻai ma faʻasalalauga.
⑥ Faʻasalalauga mai fafo: Aʻafia i le feeseeseaiga i le va o Rusia ma Iukureini, o le tau o le sila i le maketi uʻamea a Europa e faʻamoemoe e siitia atili.
⑦ O lo'o fuafua le Pulega Aoao o Lafoga a Viatename e su'esu'e ma'oti le toe fa'afo'iina o lafoga o le masoa manioka na auina atu i Saina.
⑧ Na fa'alauiloa e le Komisi o Fa'atauvaga a Aferika i Saute se su'esu'ega fou i maketi o fuala'au fa'ato'aga.
⑨ Fa'alapotopotoga: Fa'atauga i luga ole laiga i le Iunaite Setete e fa'atatau e sili atu i le 1 trillion mo le taimi muamua i le 2022.
⑩ Ua fa'amaonia le tulaga fa'ava-o-malo o poloka poloka felauaiga pili fa'akomepiuta o uta.


Taimi meli: Mati-31-2022